Bedrijf: Rubel Trade, NL
Kvk: 34229696
Btw: NL240411031B01
Bank: NL28ABNA0459895001
Email: info@rubeltrade.com
View Irina Wieling's profile on LinkedIn

Contacten leggen


Heeft u zich in Nederland al uitgebreid verdiept in het zakendoen in dit land, maar weet u niet goed waar te beginnen? Graag leggen wij vanuit Rubel Trade contacten: taal- en cultuurbarrières vormen door een jarenlang verblijf in het moederland geen enkel probleem. Ook brengen wij u graag in contact met ons reeds bestaande netwerk van goede en betrouwbare contacten.

Reisbegeleiding


Heeft u zelf al de nodige contacten gelegd maar dreigt een gebrek aan kennis van de taal u parten te spelen? Graag begeleidt Rubel Trade uw reis, inclusief het boeken van een ticket en het regelen van een visum voor de duur van uw verblijf. Vanzelfsprekend staan wij tijdens uw verblijf klaar voor het tolken en vertalen gedurende uw afspraken. Klik hier voor de tarieven.

Tolken en vertalen


Snel, professioneel en flexibel: door de Wit-Russische achtergrond van Rubel Trade is tolken en vertalen vanuit deze taal naar het Nederlands of omgekeerd geen enkel probleem. Of het nu om het tolken tijdens een bedrijfsbezoek, begeleiding tijdens onderhandelingen of het vertalen van contracten gaat: wij staan voor u klaar. Desgewenst is het ook mogelijk om vanuit het Engels te werken. Klik hier voor de tarieven.