Visum aanvragen

Belarus Visa Rubel Trade staat garant voor een betrouwbare en efficiënte afhandeling van uw vertrouwelijke reisdocumenten. Hieronder staat puntsgewijs opgesomd welke documenten nodig zijn voor uw aanvraag.

Voor de verdere afwikkeling bij de ambassade zorgt Rubel Trade.

De consulaire kosten voor een eenmalig TOERISTEN VISUM voor Wit-Rusland zijn €60,- per persoon.  De procedure bij de ambassade voor het aanvragen van een visum duurt officieel 5 werkdagen. De consulaire kosten voor express visum zijn €120,-. In dit geval wordt uw visum in 48 uur geregeld door het consulaat.

TOERISTEN VISUM voor Wit-Rusland wordt op basis van een officiële uitnodigingsbrief verstrekt. Rubel Trade zorgt voor deze uitnodigingsbrief. Voor deze diensten rekenen wij €65,-.

Pakket documenten voor TOERISTEN VISUM:

  • Een geldig paspoort, dat na terugkomst in Nederland nog minimaal 3 maanden geldig is en heeft 1 blanco pagina.
  • Een recente pasfoto, 45×35 mm.
  • Visumaanvraagformulier, volledig ingevuld in blokletters en ondertekend in het Nederlands of in het Engels. Niet volledig ingevulde formulieren worden door de ambassade niet in behandeling genomen. Na de boeking bij Rubel Trade krijgt u het formulier toegestuurd met instructies voor correcte invullen.
  • Een bewijs van de betaling van de consulaire kosten op de rekening van de ambassade onder vermelding van uw achternaam en type visum (kopie internet betaling of kopie afschrift). De rekening van de Ambassade van Belarus in Den Haag is IBAN: NL81ABNA0473322242, BIC: ABNANL2A.
  • Een officiële uitnodigingsbrief vanuit Wit-Rusland van ons reisbureau dat u uitnodigt en recht geeft voor de aanvraag van uw visum. Rubel Trade bemiddelt uw contact met een Wit-Russisch erkend reisbureau (zakelijke partner van Rubel Trade) voor de uitnodigingsbrief en uw eventuele reisprogramma.
  • Een officiële verklaring van uw ziektekostenverzekeraar met vermelding van de periode van uw verblijf en dekkingswaarde. De verklaring dient op officieel briefpapier en in het Engels te zijn. Voor meer info zie de website van de ambassade http://netherlands.mfa.gov.by/en/consular_issues/visas/
  • Aangetekende retourenvelop met uw retoursadres (met een aangetekende stikker) in geval als uw paspoort per post verstuurd dient te worden. Wilt u uw paspoort bij de ambassade persoonlijk ophalen dan kunt u op alle werkdagen met uitzondering van woensdag van 9.00 uur tot 12.oo uur op het adres van de ambassade terecht: Groot Hertoginnelaan 26, 2517 EG Den Haag.

Behalve toeristenvisum regelt Rubel Trade ook indien gewenst een ZAKELIJK VISUM voor u. Neem contact met ons op voor meer info.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *